Ledigt jobb

Affärsutvecklare hortikultur

Som affärsutvecklare hos Arevo är din viktigaste uppgift att tillsammans med VD utveckla och implementera strategi och affärsplan för området hortikultur. Du skapar värde för våra kunder och lönsamhet för företaget genom att utveckla, förbättra och tillgängliggöra våra erbjudanden inom affärsområdet. Du håller ihop processen från marknadsanalys till säljpresentation och kravställer bland annat omvärldsanalys, R&D-projekt, utvecklingsprojekt och marknadsföring. I rollen som affärsutvecklare samarbetar du i nära dialog med nyckelpersoner hos både kunder och leverantörer.

Är du den vi söker efter?

Arevo är en växande organisation och vi tror därför att du känner starkt för vårt syfte och drivs av att bryta ny mark för att utveckla din egen roll och företagets verksamhet. Du har stark drivkraft och förmåga att leda utveckling i högt tempo. 

Du kompletterar vårt team på Arevo med:
  • Utbildning inom eller yrkeserfarenhet från hortikultur
  • Minst 5 års erfarenhet från en affärsutvecklande roll
  • Ledarerfarenhet
  • Dokumenterad strategisk kompetens
  • En kreativ och lösningsorienterad personlighet
  • Rollen förutsätter flytande svenska och engelska i både tal och skrift samt vana av att arbeta i Office-paketet

Arevo erbjuder

Hos Arevo får du vara med och utveckla affärer i en internationell kontext och samtidigt bidra till hållbar tillväxt på riktigt. Vi är ett växande företag med inkluderande atmosfär, där dina tankar och idéer kan få stort genomslag. Arevo erbjuder varierade och utmanande arbetsuppgifter samt stort eget ansvar och du har stor möjlighet att utvecklas inom företaget.

Arevo håller till i moderna och ljusa lokaler strax utanför Umeå. Vid behov ges möjligheter att arbeta på distans del av tiden.


Arbetsplats: Flexibelt
Omfattning: Heltid
Nivå på tjänsten: Erfaren