Odla din karriär hos Arevo

Jobb & karriär

Bidra till hållbar tillväxt på riktigt

Arevo utvecklar en helt ny typ av näring för jordbruk, trädgårdsodling och skogsbruk. Vårt uppdrag är att hjälpa odlare världen över att öka sin tillväxt, utan negativa bieffekter på miljön. Vi är ett växande företag där dina idéer kan få stort genomslag, både för Arevo och för framtidens sätt att odla. 

Några av fördelarna med att jobba på Arevo

Utrymme_For_Utveckling

Utrymme för utveckling

Arevo är en utvecklingsdriven organisation där du har utrymme att växa. Korta beslutsvägar och högt tempo gör att dina idéer kan få stort genomslag.

Flexibel_Arbetsplats

Flexibel arbetsplats

På Arevo finns goda möjlighet att forma din roll, dina arbetsuppgifter, din arbetsmiljö och din vardag.

Del_Av_losningen kopiera

Du är en del av lösningen

På Arevo jobbar du varje dag för att bidra med lösningar på en av jordens största utmaningar - växtodling på naturens villkor.

Med världen som arbetsplats

Vi har vetenskap i vårt DNA. Vår verksamhet bygger på banbrytande forskning från SLU i Umeå och vi har nära samverkan med universitet och institutioner världen över. Arevos produktionsanläggning och huvudkontor finns strax utanför Umeå, men vi har hela världen som arbetsplats. Vårt team arbetar nära varandra och förenas av en vilja att bidra till ett bättre sätt att odla. Med mindre påverkan på miljön och ett smartare sätt att nyttja jordens resurser.